Veckans tips

Publicerad 2016-03-02 22:04:26 i Allmänt,

Den här veckan gör jag ett blogginlägg av Veckans tips eftersom det är lite mer som en "berättelse".
 
 
Den här mannen är i alla fall Veckans tips. Han heter Malte och är bra mot depressioner och ledsamhet på följande sätt:
 
1. Han måste ut och göra sina behov, vilket gör att man måste gå ut och ta frisk luft med honom om man inte vill ha kiss och bajs inomhus. Då jag har återkommande depressioner ibland och det sista man gör då är att gå ut kan jag ändå konstatera att den här mannen är den enda som lyckas få mig att gå ut då eftersom ingen annan jag känner skulle kissa och bajsa inomhus på andra ställen än på toaletten.
 
2. Han tar upp hela sängen. Han lägger sig mitt i från både sängens bredd och höjd och breder ut sig så mycket han kan. Detta betyder att man inte kan ligga kvar i sängen oavsett hur deprimerad man är, eftersom man har helt enkelt ingen plats att ligga på.
 
3. Om man vill slippa gå ut tiodubbla gånger med honom när man är deppig så måste man städa, diska och gå ut med soporna. För jag lovar er, han äter upp allt och då menar jag ALLT ätbart eller tidigare ätbart som är framme på något sätt. Detta är också bra då jag inte är alls särskilt pepp på att hålla i ordning annars när jag blir deppig.
 
4. Han är den bästa hunden som finns och en glädjespridare som gör att man förr eller senare börjar att skratta, även när man är nere på botten. Plus att han stödjer Frihetsfjärilen med sin hundscarf.
 
 
Vill du hjälpa barn eller vuxna med autism med tex, mediciner, läkarkostnader eller aktiviteter? Det kan du göra genom att köpa prylar i vår webshop på denna sida: http://frihetsfjarilen.storedo.com/
Vill du stödja oss på något annat sätt så kan du läsa mer om hur du gör det här: http://frihetsfjarilen.se/st%C3%B6d%20frihetsfj%C3%A4rilen-2.html


Om

Min profilbild

Amanda

Välkomna till Frihetsfjärilens blogg! Här skriver Amanda blandat om föreningens nyheter och sina egna erfarenheter av att leva med autism.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela