Vi måste först och främst ge alla mat

Publicerad 2017-10-01 10:29:00 i Allmänt,

BFU
 
Vårt mål i Frihetsfjärilen var väldigt tydligt förra gången vi hade en ansökningsperiod: Folk med autism skulle kunna söka pengar hos oss för olika enkla ändamål de annars inte skulle kunna ha råd med.
Breven strömmade in. Under dessa månader ansökningsperioden var så kom det FLERA brev varje dag. Jag hade varit naiv och trott att vi kommit längre än såhär än som breven vittnade om.
Eftersom samhället var typ 5 steg bakom oss så förstod jag att vi tyvärr måste backa lite mer vi också. Vi måste utesluta och ge pengar till allting annat så länge inte alla har mat för dagen.
Vi valde därför att nu i höst köpa tre medlemskap av en matförening som tar hand om matsvinn från olika affärer och ger det sedan vidare till människor som inte har det allt för gott ställt. 
 
Vi kommer nu satsa på att söka vidare efter sponsorer som vill ge oss pengar för att kunna köpa fler medlemskap då vi redan nu har en låååång kölista på folk som har det knapert ställt. 
 
Vill du som företag sponsra oss så skicka mail till: amanda.westin@frihetsfjarilen.se
Vill du som privatperson sponsra oss kan du med valfri summa swisha till detta konto: 1235393871
 
Alla pengar går direkt till föreningen, dvs. vi tar inte ut något arvode från Frihetsfjärilen utan gör detta helt ideellt. 
 
Vi måste först och främst ge alla mat!
 
 


Om

Min profilbild

Amanda

Välkomna till Frihetsfjärilens blogg! Här skriver Amanda blandat om föreningens nyheter och sina egna erfarenheter av att leva med autism.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela